Click Fraud Protection

Taxi Arnhem nodig?

Op zoek naar een taxi Arnhem? Gaat u een dagje winkelen en heeft u geen zin in hoge parkeerkosten? Kies er dan voor om met de de taxi te gaan! Taxi Arnhem ​BlueCabs vervoert u naar elke plaats in de omgeving van Arnhem tegen een betaalbare prijs.

Taxi Arnhem: betrouwbaar, netjes en betaalbaar!

taxi arnhem​​​Taxi Arnhem is een betrouwbare taxi die u naar elke plaats in de omgeving van Arnhem vervoert. Op onze website vindt u een overzicht van ons servicegebied. Staat de plaats waar u naar toe wilt er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen.
U kunt ons voor verschillende diensten benaderen. Wij vervoeren particulieren, bijvoorbeeld voor een dagje winkelen, avondje uit, bezoek aan familie/vrienden en andere gelegenheden. Wij zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en snel op uw bestemming arriveert. Daarnaast vervoeren wij ook complete groepen. Wilt u een groep leerlingen vervoeren of gaat u met uw collega’s een dag weg? Taxi Arnhem BlueCabs kan vrijwel iedere aanvraag op gebied van personenvervoer vervullen. Tevens zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar!

​Luchthavenvervoer

Wilt u naar een luchthaven in Nederland of het buitenland? Dat is geen enkel probleem! Met de airport service van BlueCabs bent u veilig en snel op de gewenste luchthaven. U hoeft zelf niet te rijden, u kunt tijdens de reis naar de luchthaven al even ontspannen. Tevens is een taxi van BlueCabs veel goedkoper dan parkeren bij de luchthaven. Onze klanten maken het meest gebruik van de Arnhem-Schiphol route. Uiteraard is vervoer naar een andere luchthaven ook mogelijk. Voor het vervoer van en naar de luchthaven hebben wij vaste tarieven vastgesteld. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Op onze website vindt u een overzicht van de tarieven voor een enkele reis en voor retour. De taxi is beschikbaar voor maximaal vier personen. Heeft u vragen over onze airport service? Neem dan contact met ons op.

Tarieven taxi Arnhem

​Wij maken gebruik van vaste tarieven voor de taxi ritten. Dit bestaat uit een vast instapbedrag met een prijs per kilometer of een prijs per minuut. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en hoeveel de taxi kosten zullen zijn.

Contact opnemen met uw taxi in Arnhem

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.