Click Fraud Protection

Taxi in Arnhem nodig?

​Bent u op zoek naar een taxi in Arnhem? Kies dan voor BlueCabs Taxi Arnhem. Wij zijn al jarenlang dé vertrouwde taxiservice in Arnhem en omstreken! Wij brengen u veilig, snel en comfortabel op de plaats van bestemming!

Taxi in Arnhem: betaalbaar en betrouwbaar!

​Wij zijn werkzaam in Arnhem, maar ook in de omgeving. Een taxibedrijf vestigt zich niet snel in een klein dorp. Daarom hebben wij een groot servicegebied en kunnen klanten in de omgeving van Arnhem ook gebruik maken van onze diensten. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en zullen u altijd op een beleefde manier behandelen. Heeft u bijvoorbeeld een zware tas of koffer? Geef deze aan de chauffeur en hij zet hem voor u in de auto. Al onze chauffeurs zijn opgeleid en beschikken over een erkend diploma. Zo weet u zeker dat u in veilige handen bent bij de Taxi in Arnhem en dat vinden wij heel belangrijk!

​Ook voor complete groepen

​BlueCabs Taxi in Arnhem vervoert veel enkele personen, maar ook als u met een complete groep ergens naartoe wilt, kunt u gebruik maken van onze diensten. Gaat u dus met een groep leerlingen een dagje uit of met uw collega’s naar een congres of beurs? BlueCabs brengt u op de plaats van bestemming!

Speciale arrangementen

​​taxi in arnhem​​​Naast het gewone taxivervoer hebben wij ook speciale arrangementen. Wij heben namelijk de Airport Service, waarmee wij u naar de luchthaven brengen. Gaat u binnenkort met het vliegtuig op vakantie? Of gaat u op zakenreis met het vliegtuig? Ga dan met de taxi naar het vliegveld. Wij halen u thuis op en zorgen dat u op tijd bij de luchthaven bent. Wij zetten u voor de deur van de luchthaven af, zodat u niet hoeft te slepen met uw koffers. Tevens bent u veel goedkoper uit dan wanneer u parkeert bij de luchthaven. Wij hanteren namelijk een vast tarief per rit. Zo weet u van tevoren hoeveel u moet betalen en komt u nooit voor verassingen te staan. Op onze website vindt u een overzicht met de luchthavens waar wij naartoe rijden inclusief de tarieven. Wij rijden niet alleen naar luchthavens in Nederland, het is ook mogelijk om naar België of Duitsland te rijden!

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
​Heeft per direct een taxi in Arnhem nodig? Dat is geen probleem. Wij zijn 24 uur per dag zeven dagen per week beschikbaar en u kunt telefonisch of via het contactformulier op onze website eenvoudig een taxirit aanvragen.